E-Mail администратора:

admin@board.uz.ua

Категория:  РАЗНОЕПрочее

Услуги  Дата: 22.03.2026  /  Истекает: 21.03.2028

Ясновидиця Львів. Любовна магія і зняття негативу.

Якщо ви зіткнулися з низкою невдач, охолодженням почуттів, постійними конфліктами або відчуттям чужого негативного впливу — не варто миритися з цим і чекати, що все вирішиться саме собою.
Мене звуть Арида, я допомагаю людям повернути гармонію в особисте життя, відновити стосунки та зняти негативні програми. Працюю дистанційно по фотографії та даних людини — незалежно від того, де ви знаходитесь. Я підходжу до кожної ситуації індивідуально, враховуючи особливості вашого життя та емоційний стан.
Я можу допомогти в таких питаннях:
-Гадання на картах Таро — детальна діагностика та відповіді на важливі питання;
-Любовна магія та привороти;
-Повернення коханої людини, відновлення стосунків;
-Зміцнення сім’ї, наповнення союзу почуттями та пристрастю;
-Усунення суперниці або суперника;
-Вирішення конфліктів у сім’ї та на роботі;
-Обряди на гроші та залучення удачі;
-Бізнес-магія та підтримка у фінансових питаннях;
-Зняття порчі, пристріту, проклять;
-Усунення вінця безшлюбності та печаті самотності;
-Пос

Регион: Львовская область+38-067-990-02-01

Ясновидиця Львів. Любовна магія і зняття негативу.

Открыть страницу для печати  Открыть страницу для печати  (откроется в новом окне)

Разделы

Информация

Новости

Официальное открытие сайта

Сегодня состоялось официальное открытие нашего сайта

Всего объявлений: 20503
Сегодня добавили 1 объявление
Вчера - 18

PREMIUM / Важное

Терміново!!! 2-поверховий новозбудований будинок, р-н «Компотний», 3 сотки землі, (30000) тел. 06...

Терміново! 3-кімнатний будинок в р-ні вул. Джамбули, 70 кв. м., 6 соток землі, ширина участка 35 ...

Терміново! Будинок 1,5-рівневий, р-н "Червениця", цегла,200 м кв., житл. 112 м кв., є т...

Терміново! Продається домогосподарство 200 м кв. в Ужгородському р-ні Закарпатської обл., по трас...

Для комфортного доступа к этому сайту, в вашем браузере должен быть включен JavaScript