E-Mail администратора:

admin@board.uz.ua

Категория:  УСЛУГИ / СЕРВИСПрочее

Услуги  Дата: 02.04.2025  /  Истекает: 02.04.2026

Любовний приворот. Зняття порчі та пристріту. Ворожіння на майбутнє.

Ви помічаєте, що в житті настала низка невдач? Любовні проблеми, конфлікти в сім'ї, фінансові труднощі, постійна самотність або погіршення здоров'я можуть бути не просто збігом, а результатом негативу, який заважає вам рухатися вперед.

Я, Вікторія, володію даром ясновидіння, працюю з Таро, рунами і стародавніми обрядами, допомагаю людям відновити гармонію і знайти вихід із будь-якої ситуації. Моя сила передається за родом, а багаторічний досвід і знання допомагають досягати реального результату.

Які проблеми я допоможу вирішити:
- Ворожіння на картах Таро, Ленорман і рунах - діагностика життєвої ситуації, прогноз на майбутнє, визначення кармічних завдань.
-Повернення коханої людини - робота з енергетичними прив'язками, відновлення почуттів, усунення перешкод у стосунках.
-Приворот без шкоди - з'єднання доль, посилення любові, усунення непорозуміння.
-Розсорка із суперником/суперницею - звільнення від впливу третіх осіб, усунення любовних трикутників.
-Очищення від негативу - зняття псування, пристр

Регион: Львовская область

Автор: Вікторія все объявления автора
+380679900201

Открыть страницу для печати  Открыть страницу для печати  (откроется в новом окне)

Поисковые теги для данного объявления: приворот зняття майбутнє порчі любовний ворожіння пристріту

Разделы

Информация

Новости

Официальное открытие сайта

Сегодня состоялось официальное открытие нашего сайта

Всего объявлений: 16597
Сегодня добавили 21 объявление
Вчера - 28

PREMIUM / Важное

Терміново!!! 2-поверховий новозбудований будинок, р-н «Компотний», 3 сотки землі, (30000) тел. 06...

Терміново! 3-кімнатний будинок в р-ні вул. Джамбули, 70 кв. м., 6 соток землі, ширина участка 35 ...

Терміново! Будинок 1,5-рівневий, р-н "Червениця", цегла,200 м кв., житл. 112 м кв., є т...

Терміново! Продається домогосподарство 200 м кв. в Ужгородському р-ні Закарпатської обл., по трас...

Для комфортного доступа к этому сайту, в вашем браузере должен быть включен JavaScript