E-Mail администратора:

admin@board.uz.ua

Категория:  УСЛУГИ / СЕРВИСПрочее

Услуги  Дата: 15.11.2024  /  Истекает: 15.11.2025

Массаж Access Bars, Facelift, Rain поющими Тибетскими чашами, енерго процессы.

Вiтаю, я Олена. Я провідник духовних знань, енерго практик, біоенерго косметолог, пранотерапевт, фасилітатор Access Bars, практик Access Bars (досвід більше 3, 5 років), Aссеss Facelift та інших біоенерго тілесних процесів Access Consciousness . Інструктор школи Універсальної енергії. Провідник цілющої енергії Божественного вирівнювання хребта. Коуч. Звуковий терапевт.
Органiзовую ретрити та Медитацii в звуках спiвочих чаш.
Акустично-вiбрацiйний масаж спiвочими чашами
допомагає розслабитися і відновити сили. Повний релакс — не єдине, що чекатиме на вас після сеансу.
Звуки впливають як на емоції, та здоров\'я.
Є навіть такий давньоіндійський вислів \"весь світ - звук\", згідно з яким розум і тіло відгукуються на будь-які коливання навколо.

У чому користь співаючих чаш?
Звуки спiвочих чаш, дозволяють швидше підготувати людину до повного розслаблення, ввести в медитативний стан, звільнити розум від суєтних думок. А також позбутися стресу та досягти глибокого розслаблення, внутрішнього спокою та благопол

0665097163

Открыть страницу для печати  Открыть страницу для печати  (откроется в новом окне)

Поисковые теги для данного объявления: чашами bars поющими енерго тибетскими access массаж процессы facelift rain

Разделы

Информация

Новости

Официальное открытие сайта

Сегодня состоялось официальное открытие нашего сайта

Всего объявлений: 15822
Сегодня добавили 8 объявлений
Вчера - 2

PREMIUM / Важное

Терміново!!! 2-поверховий новозбудований будинок, р-н «Компотний», 3 сотки землі, (30000) тел. 06...

Терміново! 3-кімнатний будинок в р-ні вул. Джамбули, 70 кв. м., 6 соток землі, ширина участка 35 ...

Терміново! Будинок 1,5-рівневий, р-н "Червениця", цегла,200 м кв., житл. 112 м кв., є т...

Терміново! Продається домогосподарство 200 м кв. в Ужгородському р-ні Закарпатської обл., по трас...

Для комфортного доступа к этому сайту, в вашем браузере должен быть включен JavaScript